WindFree™ Premium Plus, 2.0HP

WindFree™ Premium Plus, 2.0HP

From RM 119* / mth

RENTAL PRICE

FREE 5 YEAR SERVICE

WindFree™ Cooling

Penjimatan Elektrik Sehingga 77% Berbanding Penghawa Dingin Yang Lain Dengan Fungsi WindFree™ Cooling.

AI Auto Cooling

Dengan AI Auto Cooling Sistem Akan Mengoptimumkan Secara Automatik Pelbagai Mode Dengan Menganalisi Keadaan Bilik Dan Corak Penggunaan Anda.Berdasarkan Suhu Pilihan Anda,Ia Secara Automatik Bertukar Kepada Mod Yang Paling Sesuai Untuk Mengekalkan Keadaan Optimum.

Digital Inverter Boost

Digital Inverter Boost Akan Mengekalkan Suhu Yang Dikehendaki Disamping Dilengkapi Dengan Neodymium Magnets Dan Twin Tube Muffler, Menjadikan Penghawa Dingin Ini Lebih Berfungsi Dengan Cekap,Senyap Dan Tahan Lebih Lama.Digital Inverter Boost Akan Mengurangkan Penggunaan Tenaga Sehingga 73%.

WindFree™ Good Sleep

Mode WindFree™ Good Sleep Memberikan Suasana Yang Ideal Untuk Tidur – Tanpa Aliran Udara Sejuk Yang Tidak Menyenangkan. Pengawalan Suhu Oleh Fungsi WindFree™ Cooling Membantu Anda Tidur Dengan Cepat, Nyenyak Dan Selesa.

Fast Cooling

Teknologi Digital Inverter Boost Akan Menyejukkan Udara 43% Lebih Pantas Sekaligus Menjadikan Setiap Sudut Bilik Anda Lebih Cepat Sejuk.Dengan Reka Bentuk Yang Terdiri Dari Kipas Yang 15% Lebih Besar, Salur Masuk 18% Lebih Lebar Dan Bilah 31% Lebih Lebar Menjadikan Air Sejuk Tersebar Lebih Jauh Dan Lebih Luas, Mencecah Sehingga 15 Meter.

Tri-Care Filter

Memastikan udara bersih dan mengekalkan prestasi penukar haba dengan penapis Tri-Care.Lapisan 3 termasuk penapis ketumpatan tinggi ekstrak zarah debu yang besar.Zeolite Coating Filter juga menangkap halus, dan mengurangkan virus, bakteria dan alergen tertentu. Air Sejuk Tersebar Lebih Jauh Dan Lebih Luas, Mencecah Sehingga 15 Meter.

Freeze Wash

Mengekalkan prestasi optimum dengan menekan butang.Basuh beku dengan cepat membekukan Penukar Haba dan kemudian mencairkan ice.So ia dibasuh di dalam air, yang membasuh kotoran dan 90% mikroorganisma*.Akhirnya, ia mengeringkan kelembapan yang tersisa dan memberi amaran kepada anda bila tiba masanya untuk membersihkan. tertentu. Air Sejuk Tersebar Lebih Jauh Dan Lebih Luas, Mencecah Sehingga 15 Meter.

SmartThings

Kawal Penghawa Dingin Di Rumah Anda Pada Bila-Bila Masa Dan Di Mana Sahaja Dengan Aplikasi SmartThings.

Auto Clean (3 Steps)

Tak Perlu Lagi Melakukan Pembersihan Secara Manual,Kerana Dengan Penghawa Dingin Samsung WindFree™ Deluxe Ini Dilengkapi Dengan Sistem Auto Clean Yang Akan Membersihkan Bahagian Dalaman Penghawa Dingin Anda Secara Automatik.

Kurang Bunyi

Tidak Seperti Penghawa Dingin Yang Lain Yang Menghasilkan Bunyi Yang Kuat Dan Tidak Menyenangkan,Penghawa Dingin Samsung WindFree™ Deluxe Ini Beroperasi Tanpa Mengeluarkan Bunyi Yang Akan Mengganggu Kenyamanan Anda.

Wide Airflow With 4way Auto Swing

Anda Dapat Mengawal Arah Angin Sama Ada Atas/Bawah,Kiri/Kanan Mengikut Arah Yang Anda Inginkan Menggunakan Alat Kawalan Jauh

Stabil dan tahan lama dalam keadaan yang teruk

Teknologi Triple Protector Plus menghalang arus elektrik, tanpa penstabil voltan yang berasingan*.Lapisan anti karatnya juga melindungi kondensor dan kabinet dalam keadaan yang teruk.

Air Conditioner Mana Yang Sesuai Untuk Anda?

SK Magic membawakan kepada anda pelbagai pilihan model penapis air dan penapis udara berteknologi baru

Links

Hubungi Saya

Follow Saya

Copyright © 2020. All rights reserved.